Natuurlijk maakt iedereen in zijn vrije tijd ook graag persoonlijk werk. Hieronder zijn van elk studio-lid een aantal werken te vinden uit zijn of haar persoonlijke collectie.

Denise Vervuren

In mijn persoonlijke werk spelen kleur en vorm een grote rol. Mijn beeld heeft het doel warmte en rust uit te stralen op een speelse en vrolijke manier. Ik maak naast educatief en redactioneel werk graag landschaps- en dieren illustraties voor mijzelf. Onderwerpen die ik erg interessant vind om mee te werken zijn geschiedenis, mythes en de natuur.

Maartje Soeters

In mijn werk houd ik me bezig met maatschappelijke thema's. Ik maak graag beelden over de natuur en om mensen te informeren over belangrijke onderwerpen. Qua uitwerking werk ik heel organisch en speel ik graag met lijnen en kleuren.

Julia Windt

Harde kleuren, suggestieve vormen en overdrijving zijn drie elementen waar ik graag mee bouw in mijn werk. Maar inhoudelijk maak ik graag werk met een doel: informeren en confronteren om zo de lezer te verrijken. Een thema dat altijd terug komt in mijn persoonlijk werk is de dood (en het leven). Ik laat graag zien dat ze dood meer is dan een grimmig einde, maar een belangrijk element in ons bestaan.

Marena Oosterbaan

Met mijn creaties probeer ik positiviteit en blijdschap te verspreiden. Ik ben oplossingsgericht en ik werk graag met verschillende materialen. Natuur, onopgeloste mysteries en het milieu spelen een grote rol in mijn werk.

Isabelle Heling

Aanleidingen voor mijn verhalen komen vaak voort vanuit mijn eigen kwetsbaarheden. Mijn inspiratie haal ik dus grotendeels uit het binnenste van mijzelf. Waardoor ik mezelf dus ook kwetsbaar op moet stellen om tot de kern te komen van de onderwerpen. Zo krijgen mijn verhalen snel een persoonlijke en diepere lading.

Lars Kramer

In mijn werk gebruik ik graag tegenstellingen tussen kleur, vorm en abstractheid. Deze koppel ik aan persoonlijke gevoelens en probeer spanning te creeeren.  Spuitbussen, olieverf en mijn IPad zijn de mediums die ik het meeste gebruik voor het maken van mijn werk.

Carlijn van der Leede

Ik hou ervan met collage, fotografie en 3D-kunst mijn werk te illustreren om te laten zien dat het niet altijd op papier hoeft. Mijn werk is divers. Het kan van maatschappijkritisch en redactioneel naar realistisch of fantasiebeeld gaan. Als Visual Storyteller is het mijn doel om door middel van beeld diverse onderwerpen aan te kaarten, te versterken, toe te lichten of op een andere manier te belichten. Vaak met als doel om van de wereld een fijnere plek te maken.